ΑΧΟΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

350 ΚΕΝΤΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟ, ΑΙΓΥΠΤΟ & ΡΟΥΜΑΝΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙΣ

Μια δυναμική παρουσία στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ , από το 1995, και μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δράσης του, ανανέωσε την εκπαιδευτική ζωή, φέρνοντας νέες ιδέες, νέες αξίες, νέα πρωτοποριακά προγράμματα. Ξεκινώντας από την διδασκαλία ξένων γλωσσών, όπου αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο στη χώρα μας, επεκτάθηκε σύντομα στην πληροφορική, στην προετοιμασία σπουδαστών για βρετανικά πανεπιστήμια, στην κατάρτηση στην μηχανογραφημένη λογιστική, στην εκπαίδευση καθηγητών αγγλικής γλώσσας... και η δυναμική πορεία του συνεχίζεται!

ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Σήμερα, το δίκτυο ΑΧΟΝ περιλαμβάνει 350 κέντρα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο και Ρουμανία με πρόβλεψη για ραγδαία αύξησή τους το αμέσως επόμενο διάστημα. Στα κέντρα αυτά απασχολούνται 1100 καθηγητες, από τους καλύτερους του κλάδου τους, ενώ τις δραστηριότητες του δικτύου υποστηρίζουν 450 διοικητικά στελέχη. Κάθε χρόνο, πάνω απο 40.000 σπουδαστές κάθε ηλικίας επωφελούνται από τις υπηρεσίες του ΑΧΟΝ, που είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Στο δίκτυο εφαρμόζονται προηγμένα προγράμματα διδασκαλίας, ενώ το Ειδικό Κέντρο Ανάπτυξης παρακολουθεί όλες τις σύγχρονες τάσεις και αναπτύσσει πρωτοπορειακές μεθόδους, όπως για παράδειγμα την τεχική της teleconference. Eτσι οι σπουδαστές του ΑΧΟΝ μπορούν να παρακολουθούν διαλέξεις και μαθήματα σε σύνδεση με κορυφαίους διεθνείς οργανισμούς. Επίσης, ειδικό σώμα επιθεωρητών του δικτύου ελέγχει συστηματικά την ποιότητα σπουδών και φροντίζει γιά την διατήρηση των υψηλών στάνταρντς.


ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Το διεθνές δίκτυο ΑΧΟΝ φιλοδοξεί να προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που θα στηρίζουν το δραστήριο Ευρωπαίο Έλληνα του 21ου αιώνα από την παιδική του ηλικία μέχρι την επαγγελματική του καταξίωση! Σε αυτήν την πορεία μας, οι ανάγκες, οι απαιτήσεις, οι επιθυμίες σας θα είναι οδηγός μας!

Ο ιδιοκτήτης

Ο ιδιοκτήτης, Σωτήρης Πολύζος , είναι ετών 55, σπούδασε στην Γερμανία, στο Πολυτεχνείο του τότε Δυτ. Βερολίνου, στη σχολή της Πληροφορικής. Αποφοίτησε το 1983 και στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακά στο Business – Management. Παράλληλα εργάστηκε στην εταιρεία AEG στο τμήμα Επιτήρησης Εργοστασίων Παραγωγής Ενέργειας, ως μηχανικός πληροφορικής και στην συνέχεια ως Project manager. To 1999 επαναπατρίστηκε. Στη συνέχεια ανέλαβε διευθυντική θέση σε μια γερμανική εταιρεία, της οποίας το αντικείμενο ήταν: Αυτοματισμός Εργοστασίων Παραγωγής και Επεξεργασίας Τροφίμων. Λόγω των πολλών υποχρεώσεων με ταξίδια στο εξωτερικό, αναγκάστηκε να δηλώσει παραίτηση μετά από 9 μήνες. Από το 2002 ανήκει στην αλυσίδα ΑΧΟΝ ( Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική), στην περιοχή Γαλατσίου. Το πρώτο σχολείο το ξεκίνησε το 2002 επί της ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ 22. Προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και με χαμηλά δίδακτρα δημιούργησε ένα πολύ καλό όνομα στο Γαλάτσι. Έτσι το 2005 δημιούργησε το δεύτερο σχολείο, στην Λαμπρινή και επί της οδού ΟΜΦΑΛΗΣ 1. Η ανοδική πορεία συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να δημιουργήσει και το τρίτο σχολείο, επίσης στην Λαμπρινή και επί της οδού ΕΡΣΗΣ 5 κ ΗΧΟΥΣ. Το 2016 δημιούργησε ένα καινούργιο παράρτημα επί της οδού ΡΕΑΣ 14 κ ΝΥΜΦΩΝ!!!! Και η ανοδική πορεία συνεχίζεται!!!!

ΈΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ? Επισκεφθείτε την ενότητα ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΝΕΑ για να βρείτε απαντήσεις!
350

κέντρα


Σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο & Ρουμανία
95

προγράμματα


Ειδικά προγράμματα για κάθε ηλικία και ειδικότητα.
638520

μαθητές


Κάθε χρόνο, πάνω απο 40.000 σπουδαστές κάθε ηλικίας επωφελούνται από τις υπηρεσίες του ΑΧΟΝ.
22

χρονιά επιτυχίας


Μια δυναμική παρουσία στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της Ελλάδας και της Ευρώπης