ΑΓΓΛΙΚΑ

Γαλλικά
4 Μαΐου, 2017
Ένα πτυχίο Cambridge English: First (FCE) αποδεικνύει ότι έχετε τις γλωσσικές δεξιότητες για να ζήσετε και να εργαστείτε ανεξάρτητα σε μια αγγλόφωνη χώρα ή να σπουδάσετε μαθήματα που διδάσκονται στα αγγλικά.
Περισσότερα από 6.000 εκπαιδευτικά ιδρύματα, επιχειρήσεις και κυβερνητικά τμήματα σε όλο τον κόσμο αποδέχονται το Cambridge English: Advanced (CAE) ως απόδειξη υψηλού επιπέδου επίτευξης στην εκμάθηση αγγλικών. Το Cambridge English: Advanced: βοηθά τους εκπαιδευόμενους να αναπτύξουν τις δεξιότητες για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις σπουδές, την εργασία και τη διαβίωση στις αγγλόφωνες χώρες.
Το Cambridge English: Proficiency αντιστοιχεί στο επίπεδο Γ2 της κλίμακας του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR). Οι υποψήφιοι έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν είτε σε γραπτή (paper-based) είτε σε ηλεκτρονική (computer-based) μορφή. Το Cambridge English: Proficiency απευθύνεται σε σπουδαστές που έχουν κατακτήσει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο δεξιοτήτων στην Αγγλική
TOEIC® Listening and Reading πρωτοπορεί, παρέχοντας πιστοποίηση σε όλα τα επίπεδα στα αγγλικά. Περισσότεροι από 5 εκατομμύρια υποψήφιοι παγκοσμίως λαμβάνουν το τεστ TOEIC® Listening and Reading κάθε χρόνο. Το TOEIC® Listening and Reading είναι η πιο ευέλικτη δοκιμή αγγλικής γλώσσας στην Ελλάδα, δεδομένου ότι διοργανώνεται σε εβδομαδιαία βάση.
Το TOEFL είναι τεστ υψηλής χρηστικότητας (high stakes exam). Πιστοποιεί το επίπεδο γνώσεων στην Αγγλική υποψηφίων που σκοπεύουν να ενταχθούν σε προπτυχιακά ή μεταπτυχιακά προγράμματα πανεπιστημίων της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
IELTS είναι το πιο δημοφιλές τεστ Αγγλικής γλώσσας στον κόσμο. Ανοίγει τις πόρτες για σπουδές και ευκαιρίες απασχόλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και στην παγκόσμια αγορά.
Το Graduate Management Admission Test (GMAT) είναι μια δοκιμή προσαρμοσμένη στον υπολογιστή, η οποία αξιολογεί τις αναλυτικές, γραπτές, ποσοτικές, λεκτικές και δεξιότητες ανάγνωσης του ατόμου σε τυπικά γραπτά αγγλικά. Αυτή η δοκιμασία λαμβάνεται κατά την προετοιμασία για την είσοδό τους σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα διαχείρισης, όπως MBA και Masters στα σχετικά με τα οικονομικά μαθήματα.
GRE® General Test, είναι το μόνο τεστ εισαγωγικών μεταπτυχιακών σπουδών Που σας επιτρέπει να παραλείψετε ερωτήσεις και να επιστρέψετε, να αλλάξετε τις απαντήσεις σας και να έχετε τον έλεγχο για να αντιμετωπίσετε πρώτα τις ερωτήσεις που θέλετε να απαντήσετε.