Νέες Εγγραφές για σχολικό έτος 2024 – 2025

Ανακοινώνουμε με ενθουσιασμό ότι οι εγγραφές για το σχολικό έτος 2024-25 έχουν ξεκινήσει!

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εγγραφείτε τώρα για το επόμενο σχολικό έτος και να απολαύσετε μοναδικά προνόμια:

  • Ασυναγώνιστες τιμές προσφοράς: Προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές σε όλες τις γλώσσες και επίπεδα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.
  • Ευελιξία στο πρόγραμμα: Διαλέξτε τις ώρες και τις μέρες που σας εξυπηρετούν καλύτερα, για να συνδυάσετε άνετα την εκπαίδευση με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας.

Στα ΑΧΟΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ, παρά τις προκλήσεις της εποχής, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές στην αγορά, χωρίς να υποβαθμίζουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε. Με περισσότερα από 23 χρόνια λειτουργίας, οι επιτυχίες των μαθητών μας και τα θετικά σχόλια των γονιών που μας εμπιστεύονται, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη της αφοσίωσής μας στην εκπαιδευτική αριστεία.

Μόνο στα ΑΧΟΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ θα βρείτε:

  • Μικρά Γκρουπ: Διδασκαλία σε γκρουπ 4-9 ατόμων για πιο προσωπική προσέγγιση και αποτελεσματική μάθηση.
  • Υπερσύγχρονες Αίθουσες: Αίθουσες εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικούς πίνακες, που κάνουν την εκπαίδευση μια διασκεδαστική εμπειρία.
  • Εξειδικευμένο Προσωπικό: Έμπειροι καθηγητές και φιλόλογοι με ειδίκευση στην ειδική αγωγή, έτοιμοι να σας υποστηρίξουν σε κάθε βήμα.
  • Δωρεάν Ενισχυτικά Μαθήματα: Εβδομαδιαία δωρεάν ενισχυτικά μαθήματα για όλους τους σπουδαστές μας, για να ενισχύσουμε την πρόοδό τους.
  • Προσχολική Εκπαίδευση: Ειδικά γκρουπ για παιδιά προσχολικής ηλικίας με μόνο 49,00€ για ολόκληρο το σχολικό έτος και δωρεάν βιβλία, για ένα ισχυρό εκπαιδευτικό ξεκίνημα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της οικογένειας ΑΧΟΝ και να επωφεληθείτε από την ποιότητα και την εμπειρία που προσφέρουμε. Εγγραφείτε σήμερα!