ΑΓΓΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Μάθετε αγγλικά για ενήλικες στο Axon-Galatsi: Ανακαλύψτε τον κόσμο της διεθνούς επικοινωνίας!

Θέλετε να βελτιώσετε τα αγγλικά σας και δεν ξέρετε τον σωστό τρόπο??

Έχετε αφήσει τα αγγλικά σας εδώ και καιρό και δεν ξέρετε πώς να ξεκινήσετε πάλι και σε τι επίπεδο βρίσκεστε???

Χρειάζεστε πτυχίο αγγλικών το συντομότερο δυνατό??

Χρειάζεστε ορολογία στα αγγλικά (BUSINESS ENGLISH) για την δουλειά σας και δεν ξέρετε που να απευθυνθείτε??

Τα ΑΧΟΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ είναι εδώ για να σας δώσουν την λύση στα αγγλικά για ενήλικες!!

Ελάτε σήμερα να κάνετε ένα ΔΩΡΕΑΝ τεστ κατάταξης αγγλικών για ενήλικες να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκεστε και μετά σύμφωνα με τις ανάγκες σας να σχεδιάσουμε το πρόγραμμα που σας χρειάζεται και σας ταιριάζει!!

Με την καθοδήγηση μας μπορείτε να πάρετε πτυχίο αγγλικών και σε 2 μήνες!!

  • Μαθήματα ατομικά και σε γκρουπ 4-8 ατόμων!!
  • Ευέλικτο πρόγραμμα!! (Πρωινά, απογευματινά και βραδινά μαθήματα)
  • Δωρεάν βοηθητικά-υποστηρικτικά μαθήματα για να καλύψετε τα κενά σας!!
  • TOEIC, LTE, IELTS, GMAT, GRE, TOEFL σε 2 μήνες!!
  • FCE, ECCE, LRN σε 4 – 8 μήνες!!
  • CPE, ECPE σε 8 μήνες!!
  • Καθηγητές με εμπειρία 25 ετών στην διδασκαλία και προετοιμασία για όλα τα πτυχία των αγγλικών και με συνεχή επιμόρφωση για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των σπουδαστών!!
  • Εγγύηση πτυχίου!!
  • Μιλάμε μόνο αγγλικά στην τάξη !!

Στα ΑΧΟΝ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ-ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ έχουμε τις λύσεις και στα 22 χρόνια λειτουργίας μας οι επιτυχίες των σπουδαστών μας είναι αδιαμφισβήτητες!!


Είστε ενήλικας και επιθυμείτε να μάθετε Αγγλικά; Το Axon-Galatsi School είναι εδώ για εσάς! Ανακαλύψτε μια εκπαιδευτική εμπειρία υψηλού επιπέδου, σχεδιασμένη αποκλειστικά για ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις γνώσεις τους στην αγγλική γλώσσα.

Το Axon-Galatsi School προσφέρει προγράμματα αγγλικής γλώσσας που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των ενηλίκων μαθητών. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή έχετε ήδη κάποια βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας, το σχολείο μας έχει το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Οι καθηγητές μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας για ενήλικες. Χρησιμοποιούμε μια συνδυασμένη προσέγγιση με μεθόδους διδασκαλίας που ενισχύουν την ακουστική κατανόηση, την ομιλία, την ανάγνωση και τη γραφή, ώστε να αποκτήσετε πλήρη ικανότητες στην αγγλική γλώσσα


Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο ότι η γνώση της αγγλικής γλώσσας είναι ζωτικής σημασίας για ενήλικες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, να επεκτείνουν τις επαγγελματικές ευκαιρίες τους και να αισθανθούν αυτοπεποίθηση σε μια διεθνή πλατφόρμα. Εάν είστε ένας ενήλικας που αναζητά μια ποιοτική εκπαίδευση στα αγγλικά, τότε το Axon-Galatsi School είναι εδώ για εσάς!

Στο Axon-Galatsi School, προσφέρουμε ειδικά προγράμματα αγγλικής γλώσσας για ενήλικες που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους σε αυτήν τη γλώσσα. Οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από έμπειρους και αρθρωτούς καθηγητές που αναγνωρίζουν τις ανάγκες των ενηλίκων μαθητών και προσαρμόζουν τη διδασκαλία σύμφωνα με αυτές.

Τα μαθήματά μας περιλαμβάνουν μια ποικιλία ασκήσεων και παιχνιδιών που σχεδιάστηκαν ειδικά για να προωθήσουν την ενεργό συμμετοχή των μαθητών και να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την αυτοπεποίθησή τους. Επικεντρωνόμαστε σε όλες τις δεξιότητες της γλώσσας, όπως η ακουστική κατανόηση, η προφορά, η γραφή και η ανάγνωση, προσφέροντας ένα πλήρες πρόγραμμα που θα ενισχύσει τις γλωσσικές σας ικανότητες.

Η άνετη και φιλική ατμόσφαιρα του Axon-Galatsi School θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε άνετα και να απολαύσετε την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Επιπλέον, προσφέρουμε ευέλικτα ωράρια μαθημάτων, ώστε να μπορείτε να εντάξετε την εκμάθηση στο πρόγραμμά σας.

Μην χάνετε άλλο χρόνο! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ενημερωθείτε για τα προγράμματα αγγλικής γλώσσας για ενήλικες που προσφέρουμε στο Axon-Galatsi School. Αποκτήστε τις αγγλικές γλωσσικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να επιτύχετε τους στόχους σας!

Σημείωση: Για την ακρίβεια των πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προγραμμάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε απευθείας με το Axon-Galatsi School.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ξένες γλώσσες

φροντιστήριο αγγλικών