Προεγγραφές στο φροντιστήριο

Οι εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2023/2024 ξεκίνησαν!!!!


Πρόλαβε σήμερα τις καλύτερες  τιμές, γιατί πολύ απλά η φιλοσοφία μας είναι:

ΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!!


Αγγλικά για όλες τις ηλικίες:

agglika frontistirio Για παιδιά Νηπιαγωγείου και Α΄ Δημοτικού:

Στην τάξη του Happy Start!!!!

Μαθαίνω αγγλικά ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ!!!

Τιμή;;;  49,00€ όλη η χρονιά και τα βιβλία ΔΩΡΕΑΝ!!!!


Για παιδιά Β΄ Δημοτικού:

Σε αυτή την ηλικία το παιδί μπορεί να ξεκινήσει τα αγγλικά του στην τάξη Junior A,Εκεί όπου το παιδί διδάσκεται κανονικά τα αγγλικά του στην τάξη από έμπειρους καθηγητές και με την τελευταία τεχνολογία (διαδραστικούς πίνακες και υπολογιστές…)


Για παιδιά Ε΄ Δημοτικού:

Εκεί πλέον το παιδί πρέπει να επιλέξει την 2η γλώσσα!

Εμείς είμαστε εδώ για να το κατευθύνουμε , είτε να ακολουθήσει τα γαλλικά του ή τα γερμανικά του! Με επιτυχία 100% στις εξετάσεις!!!


Για μεγαλύτερα παιδιά

Ποιος είναι ο στόχος του ΑΧΟΝ Γαλατσίου;;;;

Στόχος μας είναι: το παιδί το αργότερο στη Β΄ Γυμνασίου να έχει πάρει το LOWER και στο τέλος της Γ΄ Γυμνασίου και στο  πρώτο τρίμηνο της  Α΄ Λυκείου το παιδί να έχει πάρει και το PROFICIENCY.

Αυτό σημαίνει από το LOWER στο  PROFICIENCY σε 12 μήνες, όπου σε άλλα εκπαιδευτήρια  διαρκεί 2 και 3 χρόνια!!!!!

Είναι γνωστό ότι η εκμάθηση αγγλικής γλώσσας από μικρή ηλικία έχει απίστευτα οφέλη για τα παιδιά. Τα αγγλικά μπορούν να ενισχύσουν τις γλωσσικές δεξιότητες, να αναπτύξουν την επικοινωνία και να ανοίξουν νέες πόρτες για τη μελλοντική τους εκπαίδευση και επαγγελματική σταδιοδρομία.

Στα μαθήματα αγγλικών για μικρά παιδιά που προσφέρουμε, έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα ειδικά προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των νεαρών μαθητών μας. Οι διδασκαλίες περιλαμβάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιχνίδια και τραγούδια, οι οποίες κρατούν το ενδιαφέρον των παιδιών ψηλά και τους βοηθούν να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση στη χρήση της αγγλικής γλώσσας.

Οι εκπαιδευτικοί μας είναι έμπειροι στο να διδάσκουν αγγλικά σε παιδιά και έχουν εξειδικευμένες μεθόδους που ταιριάζουν στην ηλικία τους. Μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων, οι μαθητές μας μαθαίνουν να κατανοούν και να χρησιμοποιούν την αγγλική γλώσσα με αυτοπεποίθηση.

Η αγγλική γλώσσα είναι παντού γύρω μας και είναι σημαντικό για τα παιδιά να μάθουν να επικοινωνούν σε αυτήν από μικρή ηλικία. Τα μαθήματα αγγλικών για μικρά παιδιά μπορούν να δώσουν το ξεκίνημα σε μια επιτυχημένη γλωσσική πορεία για τα παιδιά σας.