Αγγλικα pre junior

Οι πλεονεκτήματα της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας σε πολύ μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι πολλά και ουσιαστικά. Το να αποκτήσουν οι μικροί μαθητές γνώσεις αγγλικών από νωρίς φέρνει μεγάλα οφέλη για το μέλλον τους.

 

HAPPY START!!! στο ΑΧΟΝ Γαλάτσι

ΣΟΥΠΕΡ ΤΙΜΗ!!! ΜΟΝΟ 49€ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ!!

Ελάτε να μάθουμε αγγλικά παίζοντας!!

Στο πρωτοποριακό τμήμα μας των Pre-Junior τα παιδιά ηλικίας 4-7 ετών μαθαίνουν αγγλικά διασκεδάζοντας!!

Με σύγχρονα μέσα και τελευταίας τεχνολογίας διαδραστικούς πίνακες, τα παιδιά μαθαίνουν την γλώσσα μέσω διασκεδαστικών δραστηριοτήτων:

  • Παιχνίδι!!
  • Ζωγραφική!!
  • Τραγούδι!!
  • Παντομίμα!!
  • Θέατρο!!
  • Χειροτεχνία!!

Επίσης προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ τα βιβλία στους μικρούς μας σπουδαστές, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ηλικία αυτή και το συγκεκριμένο επίπεδο.


Η πρώιμη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας προσφέρει στα παιδιά ένα σημαντικό πλεονέκτημα σε αυτήν την παγκοσμιοποιημένη εποχή. Η αγγλική γλώσσα είναι η πιο διεθνής γλώσσα και η γνώση της ανοίγει πολλές πόρτες στον κόσμο της επικοινωνίας και της παιδείας. Όταν τα παιδιά έχουν ήδη αρχίσει να μάθουν αγγλικά σε νεαρή ηλικία, αναπτύσσουν μια φυσική ικανότητα να επικοινωνούν σε διάφορες γλωσσικές και πολιτισμικές κοινότητες.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η προσχολική ηλικία είναι η καταλληλότερη περίοδος για την απορρόφηση νέων γλωσσών. Το μυαλό των παιδιών είναι ευέλικτο και απορροφητικό, και η αγγλική γλώσσα μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στο εκπαιδευτικό τους πρόγραμμα. Μέσα από διάφορες δραστηριότητες και παιχνίδια, τα παιδιά μπορούν να μάθουν νέες λέξεις, φράσεις και απλές γραμματικές δομές με φυσικό και ευχάριστο τρόπο.

Ένα ακόμα οφέλος της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από νεαρή ηλικία είναι η ενίσχυση των γνωστικών ικανοτήτων των παιδιών. Η γλωσσική ανάπτυξη και η εκμάθηση νέων γλωσσών ενισχύουν τη μνήμη, την προσοχή και την αντίληψη των παιδιών. Η διπλόγλωσση εκπαίδευση αυξάνει τη γλωσσική ευελιξία τους και την ικανότητά τους να σκέφτονται πολύγλωσσα, γεγονός που έχει θετικές επιπτώσεις στην εκπαίδευση και στην ακαδημαϊκή τους πορεία στο μέλλον.

Επιπλέον, η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας ανοίγει την πόρτα για την εξοικείωση με ξένους πολιτισμούς. Τα παιδιά που μαθαίνουν αγγλικά έρχονται σε επαφή με διάφορες παγκόσμιες πραγματικότητες, παραδόσεις και πολιτισμούς, εμπλουτίζοντας τον πνευματικό τους κόσμο. Αυτή η διεθνής ανοικτότητα τους επιτρέπει να κατανοούν τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο και να αναπτύσσουν την αίσθηση της διαπολιτισμικής ανταλλαγής και σεβασμού.

Εν κατακλείδι, η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε πολύ μικρά παιδιά προσχολικής ηλικίας έχει σημαντικά οφέλη. Τους παρέχει μια δυνατότητα επικοινωνίας που ξεπερνά τα όρια της γλώσσας τους, ενισχύει τις γνωστικές τους ικανότητες και τους ανοίγει τον δρόμο για νέες εμπειρίες και πολιτισμικές ανταλλαγές. Έτσι, η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε νεαρή ηλικία δίνει στα παιδιά ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα για το μέλλον τους.